Cestovní aku kompresor Extol 8891511
Zpět

Cestovní aku kompresor Extol 8891511

Akumulátorový cestovní kompresor je určen ke kontrole a huštění pneumatik jízdních kol, motocyklů a automobilů nebo k nafukování sportovních míčů, nafukovacích lehátek, matrací apod.

Na kompresoru jednoduše nastavte požadovaný tlak nebo zvolte hodnotu, začněte nafukovat a pak už jen počkejte, až se kompresor sám vypne. Podsvícený displej a LED kontrolka, kterou lze zapnout samostatně a nezávisle na kompresoru, usnadňují používání kompresoru ve tmě. Po jedné minutě nečinnosti se kompresor sám vypne a šetří tak baterii. Nabíjení přes konektor USB-C pomocí síťové nebo 12V nabíječky umožňuje, aby byl kompresor stále nabitý.

Výhody kompresoru:

  • automatické vypnutí nafukování při dosažení nastaveného tlaku
  • nastavení tlaku v barech, PSI, kPa, kg/cm2
  • maximální tlak 10,3bar/1030kPa/150PSI
  • podsvícený displej a LED kontrolka
  • automatické vypnutí baterie při nečinnosti
  • nabíjení přes USB-C nebo z palubní sítě vozidla

Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti jej lze snadno sbalit s sebou na cesty. Je praktickým pomocníkem v garáži, na výletech, při cestování.

V praxi: kolo 215/65 R16 dokáže nafouknout z plného tlaku na 250 kPa za 16 min. 35 s. Na jedno nabití může kompresor pracovat nepřetržitě až 25 minut a dokáže nafouknout 1,5 kola osobního automobilu 215/65 R16. Na cestovní akumulátorový kompresor tak malých rozměrů a hmotnosti pouhých 380 g jsou to skutečně vynikající hodnoty. 

 

Související produkty